شما اینجا هستید

ایلام » سفره سخاوتمند طبیعت ایلام در فصل بهار
گروه : ایلام

با آمدن فصل بهار برداشت گیاهان خوراکی از دل طبیعت زیبای استان ایلام آغاز می شود.

سفره سخاوتمند طبیعت ایلام در فصل بهار

تره کوهی، کنگر، زرشک، بابونه، گل گاوزبان ، ریواس و پیاز کوهی از جمله گیاهان خوراکی است که این روزها علاوه بر مصرف خوراکی به منبع درآمدی برای برخی از مردم تبدیل شده است.

مراتع و عرصه های جنگلی استان یالام رویشگاه بیش از یک هزار گونه گیاه دارویی است که حدود ۳۰۰ گونه آن مصرف خوراکی دارد.

استان ایلام دارای یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه طبیعی است و رویشگاه‌های گیاهان خودروی دارویی یا خوراکی در نقاط مختلف استان پراکنش دارد.

کنگر، پاغازه، شنگ، پنیرک (تولیه)، وه نگی، پیچک (سیرکوهی)، تره کوهی، گل گاوزبان، ازبوه (آویشن کوهی)، کرکول، بوره ولی، قارچ دملان از جمله گیاهان خوراکی با خاصیت دارویی هستند که در رویشگاه‌های طبیعی استان ایلام رشد می‌کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

بوتک نیوز | خبری | اخبار ایران | سیاسی | منطقه ای